Košík  

product (prázdny)

Kategórie



AKCIA

  • Časopis Cakes & Sugarcraft - Zima 2015-2016 (Issue 131, Winter)
  • 6,90 €
    6,00 €

Všetky akcie

Odber noviniek

Isomalt karamelový cukorThere are 2 products.

Isomalt karamelový cukor
Isomalt /premenená a skryštalizovaná sacharóza/ je ideálnou hotovou surovinou pre modelovanie karamelových ozdôb. Použitie je veľmi jednoduché a preto je medzi cukrármi obľúbené.

Pracovný postup:

1.Potrebné množstvo perál rozpustíme na panvici. Nepridávame vodu, glukózu ani kyselinu vínnu. 2.Počkáme, kým nezmiznú všetky vzduchové bublinky. 3.Vylejeme na modelovaciu podložku /napr.mramor, silpat,../ a môžeme modelovať.

Dôležité: Raz úplne rozpustené perly už nikdy neskryštalizujú, avšak môžu byť viackrát zohrievané. Ale pozor! Čím dlhšie alebo častejšie hmotu zohrievame, výrobok je krehkejší. Preto je dobré pri opakovanom zohrievaní pridať do hmoty pár kvapiek vody, aby sa doplnila stratená vlhkosť.

Balenie 1kg.