Vitajte na našom novom e-shope. Prosíme o vytvorenie novej registrácie aj tých zákazníkov, čo boli registrovaní na starom e-shope. Ak ste mali priradenú zľavu v starom e-shope, kontaktujte nás pre jej zaktívnenie. Ďakujeme za pochopenie a veríme, že náš vynovený e-shop sa Vám bude páčiť :-) Vaša Toptortička

AKCIA: SARACINO zrkadlová poleva ČERVENÁ 350g

Kód: 3982/RED
€6,90 –30 %
saracino zrkadlova poleva cervena 350g
€6,90 –30 % €4,83 €4,03 bez DPH
Môžeme doručiť do:
26.11.2024

MINIMÁLNA TRVANLIVOSŤ DO: 30/11/2024

Detailné informácie

Rýchle doručenie
Rýchle doručenie
Široký sortiment
Široký sortiment
Doprava zadarmo nad 100€
Doprava zadarmo nad 100€
Sme s vami
Sme s vami
už viac ako 10 rokov

Podrobný popis

Saracino zrkadlová poleva ČERVENÁ je lesklá glazúra so zrkadlovým efektom určená pre profesionálne cukrárske využitie.

Vhodná ako dekorácia, poleva alebo ochucovadlo krémov. Je určená na okamžité použitie ako náplň a dekorácia tort, dezertov a iných cukrárskych výrobkov.

Použitie: Ohrejte  v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 35/40°C, krátko premiešajte.

POZOR: nešľahať. Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a nalejte polevu. Výrobky by mali byť mrazené alebo extra vychladené.

Nechajte stuhnúť v šokeri 1 minútu alebo 30min v mrazničke. Vyberte z mrazničky a dekorujte podľa potreby.

Zloženie: glukózový sirup, voda, sacharóza, ryžový škrob, zahusťovadlá: E440(ii), E406, E450(i), dextróza, regulátor kyslosti: E330, E331, aróma, konzervant: E202, farbivo E129.

Farbivo E129 môže mať nepriaznivý účinok na činnosť a pozornosť detí.

Môže obsahovať stopy vajec, arašidov, sóje, mlieka, mandlí, lieskovcov a pistácií.

Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 1056kJ/249kcal;

Tuky: 0g, z toho nasýtené 0g;

Sacharidy: 62g, z toho cukry: 51g;

Bielkoviny: 0g; Soľ: 0,3g.

Hmotnosť: 350g.

Skladujte v chlade a suchu mimo priameho slnka.       

Vyrobené v Taliansku.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: