Vitajte na našom novom e-shope. Prosíme o vytvorenie novej registrácie aj tých zákazníkov, čo boli registrovaní na starom e-shope. Ak ste mali priradenú zľavu v starom e-shope, kontaktujte nás pre jej zaktívnenie. Ďakujeme za pochopenie a veríme, že náš vynovený e-shop sa Vám bude páčiť :-) Vaša Toptortička

AKCIA: SARACINO zrkadlová poleva PISTÁCIA 350g

Kód: 3982/PISTACHIO
€7,90 –20 %
saracino zrkadlova poleva pistacia 350g
€7,90 –20 % €6,32 €5,27 bez DPH
Môžeme doručiť do:
26.11.2024

MINIMÁLNA TRVANLIVOSŤ DO: 31/12/2024

Detailné informácie

Rýchle doručenie
Rýchle doručenie
Široký sortiment
Široký sortiment
Doprava zadarmo nad 100€
Doprava zadarmo nad 100€
Sme s vami
Sme s vami
už viac ako 10 rokov

Podrobný popis

Saracino zrkadlová poleva PISTÁCIA je lesklá glazúra pistáciovej farby a chuti so zrkadlovým efektom určená pre profesionálne cukrárske využitie.

Vhodná ako dekorácia, poleva alebo ochucovadlo krémov. Je určená na okamžité použitie ako náplň a dekorácia tort, dezertov a iných cukrárskych výrobkov.

Použitie: Ohrejte v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli pri 35/40°C, krátko premiešajte.

POZOR: nešľahať. Položte výrobky, ktoré budú glazúrované na vhodnú mriežku a nalejte polevu. Výrobky by mali byť mrazené alebo extra vychladené. 

Nechajte stuhnúť v šokeri 1 minútu alebo 30min v mrazničke. Vyberte z mrazničky a dekorujte podľa potreby.

Zloženie: glukózový sirup, voda, cukor, pistáciová pasta 7,4% (pistácie 99%, farbivo E100, E141), dextróza, ryžový škrob, zahusťovadlá: E440(ii), E450(i), konzervant: E202, regulátor kyslosti: E330, E331.

Môže obsahovať stopy vajec, arašidov, sóje, mlieka, mandlí a lieskovcov.

Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 1238kJ/293kcal;

Tuky: 4,2g, z toho nasýtené 0,9g;

Sacharidy: 61g, z toho cukry: 47g;

Bielkoviny: 2g; Soľ: 0,25g.

Hmotnosť: 350g.

Skladujte v chlade a suchu mimo priameho slnka.

Vyrobené v Taliansku.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: