Callebaut čokoládová pena biela 400g
Kód: 3786/2



Podrobný popis
Biela čokoládová pena Callebaut je instantná prášková zmes pre jednoduchú
prípravu výbornej bielej čokoládovej peny (mousse). Obsah čokolády: 58,5%.
Čokoládová pena Callebaut nemá na trhu konkurenciu: je to prvá instantná čokoládová pena,
ktorá chutí rovnako výborne ako pravá domáca mousse a súčasne šetrí Váš čas - pripravíte ju ľahko a
počas krátkej doby. Výborná chuť a štruktúra čokoládové peny z práškovej zmesi Callebaut
je daná tradičným prístupom firmy Callebaut - výroba z najkvalitnejších surovín, dokonale zvládnuté
výrobné procesy, najmodernejšie výrobné technológie, dôsledná kontrola a samozrejme obrovská tradície.
Čokoládová pena - mousse Callebaut vyniká vďaka vysokému obsahu čokolády intenzívnou čokoládovou
chuťou a jedinečnú nadýchanou štruktúrou. Vďaka nadýchanej a pritom pevnej štruktúre je ideálna nielen
do pohárov, ale aj pre formovanie do kopčekov. Jedno 400-gramové balenie postačuje na prípravu cca 18 porcií
(po 50 gramoch) čokoládovej peny. Nemusíte celé balenie spotrebovať naraz, vždy zmiešate s mliekom
iba potrebné množstvo prášku. Príprava je rýchla a prebieha v troch krokoch:
1. zmiešate instantnú zmes 400g so studeným mliekom 500ml
2. šľaháte po dobu 5 minút
3. necháte 2 hodiny vychladiť a máte hotovo!
Balenie: 400 gramov - stačí k príprave cca 18 porcií Obsah čokolády: 58,5%
Zloženie: biela čokoláda 58,5% (cukor, sušené plnotučné mlieko, kakaové maslo, sušené odstredené mlieko, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma), sušené odstredené mlieko, cukor, hydrogenovaný rastlinný tuk, mliečne bielkoviny, emulgátor: E471, emulgátor: E472a, stabilizátor: E340ii, farba: E160a.
Môže obsahovať stopy: pšenice.
Nutričné hodnoty na 100g:
Energetická hodnota: 2194kJ/524kcal;
Tuky: 28,5g, z toho nasýtené mastné kyseliny 21g;
Sacharidy: 54g, z toho cukry 54g;
Bielkoviny: 13g;
Soľ: 0,33g.
Skladujte pri 12 - 20°C mimo slnečného žiarenia.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.