Callebaut čokoládová pena biela 800g

Kód: 3786
€22,90 €19,24 bez DPH
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Rýchle doručenie
Rýchle doručenie
Široký sortiment
Široký sortiment
Doprava zadarmo nad 100€
Doprava zadarmo nad 100€
Sme s vami
Sme s vami
už viac ako 10 rokov

Podrobný popis

Biela čokoládová pena Callebaut je instantná prášková zmes pre jednoduchú prípravu

výbornej bielej čokoládovej peny (mousse). Obsah čokolády: 58,5%. Čokoládová pena

Callebaut nemá na trhu konkurenciu: je to prvá instantná čokoládová pena, ktorá chutí

rovnako výborne ako pravá domáca mousse a súčasne šetrí Váš čas - pripravíte ju ľahko a

počas krátkej doby. Výborná chuť a štruktúra čokoládové peny z práškovej zmesi Callebaut

je daná tradičným prístupom firmy Callebaut - výroba z najkvalitnejších surovín, dokonale

zvládnuté výrobné procesy, najmodernejšie výrobné technológie, dôsledná kontrola a

samozrejme obrovská tradícia. Čokoládová pena - mousse Callebaut vyniká vďaka vysokému

obsahu čokolády intenzívnou čokoládovou chuťou a jedinečnú nadýchanou štruktúrou.

Vďaka nadýchanej a pritom pevnej štruktúre je ideálna nielen do pohárov, ale aj pre formovanie do kopčekov.

Jedno 800-gramové balenie postačuje na prípravu cca 36 porcií (po 50 gramoch) čokoládovej peny. Nemusíte celé balenie spotrebovať naraz, vždy zmiešate s mliekom iba potrebné množstvo prášku.

Príprava je rýchla a prebieha v troch krokoch:

1. zmiešate instantnú zmes 800g so studeným mliekom 1000ml

2. šľaháte po dobu 5 minút

3. necháte 2 hodiny vychladiť a máte hotovo!

Balenie: 800 gramov - stačí k príprave cca 36 porcií

Obsah čokolády: 58,5%

Zloženie: biela čokoláda 58,5% (cukor, sušené plnotučné mlieko, kakaové maslo, sušené odstredené mlieko,

emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma), sušené odstredené mlieko, cukor, hydrogenovaný

rastlinný tuk, mliečne bielkoviny, emulgátor: E471, emulgátor: E472a, stabilizátor: E340ii, farba: E160a. 

Môže obsahovať stopy: pšenice.

Nutričné hodnoty na 100g:

Energetická hodnota: 2194kJ/524kcal;

Tuky: 28,5g, z toho nasýtené mastné kyseliny 21g;

Sacharidy: 54g, z toho cukry 54g;

Bielkoviny: 13g;

Soľ: 0,33g. 

Skladujte  pri 12 - 20°C mimo slnečného žiarenia.

Po otvorení skladujte dobre uzavreté. Vyrobené v Belgicku.   

Čo je vlastne čokoládová pena?? Čokoládová pena vo francúzskom origináli "Mousse au chocolat" je jedným

z najpopulárnejších francúzskych čokoládových dezertov. Jemná a nadýchaná čokoládová pochúťka je

ideálnym protipólom horúcej čokolády. Horúca čokoláda Vás zahreje v chladnej zime a vychladená čokoládová

pena Vás osvieži v horúcom lete. Prvý recepty na čokoládovú penu vyšli v tlači koncom predminulého storočia a

čokoládová pena vyrobená podľa týchto receptov pripomínala skôr puding ako dnešné pevnú, ale nadýchanú čokoládovú ...

Čokoládové pena, ako ju poznáme dnes, vznikla až oddeleným spracovaním žĺtka a bielka pri príprave peny.

Originálna francúzska "mousse au chocolat" sa pôvodne pripravovala len z horkej čokolády s obsahom

kakaa nad 70%, ale dnes sú veľmi obľúbené čokoládové peny tiež z mliečnej, bielej aj farebnej čokolády a

moderné sú čokoládové peny s rôznymi príchuťami, najčastejšie kávy a rôznych likérov.

Dodatočné parametre

Kategória: Mousse
Hmotnosť: 0.8 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: