Callebaut čokoládová pena biela 800g
Kód: 3786



Podrobný popis
Biela čokoládová pena Callebaut je instantná prášková zmes pre jednoduchú prípravu
výbornej bielej čokoládovej peny (mousse). Obsah čokolády: 58,5%. Čokoládová pena
Callebaut nemá na trhu konkurenciu: je to prvá instantná čokoládová pena, ktorá chutí
rovnako výborne ako pravá domáca mousse a súčasne šetrí Váš čas - pripravíte ju ľahko a
počas krátkej doby. Výborná chuť a štruktúra čokoládové peny z práškovej zmesi Callebaut
je daná tradičným prístupom firmy Callebaut - výroba z najkvalitnejších surovín, dokonale
zvládnuté výrobné procesy, najmodernejšie výrobné technológie, dôsledná kontrola a
samozrejme obrovská tradícia. Čokoládová pena - mousse Callebaut vyniká vďaka vysokému
obsahu čokolády intenzívnou čokoládovou chuťou a jedinečnú nadýchanou štruktúrou.
Vďaka nadýchanej a pritom pevnej štruktúre je ideálna nielen do pohárov, ale aj pre formovanie do kopčekov.
Jedno 800-gramové balenie postačuje na prípravu cca 36 porcií (po 50 gramoch) čokoládovej peny. Nemusíte celé balenie spotrebovať naraz, vždy zmiešate s mliekom iba potrebné množstvo prášku.
Príprava je rýchla a prebieha v troch krokoch:
1. zmiešate instantnú zmes 800g so studeným mliekom 1000ml
2. šľaháte po dobu 5 minút
3. necháte 2 hodiny vychladiť a máte hotovo!
Balenie: 800 gramov - stačí k príprave cca 36 porcií
Obsah čokolády: 58,5%
Zloženie: biela čokoláda 58,5% (cukor, sušené plnotučné mlieko, kakaové maslo, sušené odstredené mlieko,
emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma), sušené odstredené mlieko, cukor, hydrogenovaný
rastlinný tuk, mliečne bielkoviny, emulgátor: E471, emulgátor: E472a, stabilizátor: E340ii, farba: E160a.
Môže obsahovať stopy: pšenice.
Nutričné hodnoty na 100g:
Energetická hodnota: 2194kJ/524kcal;
Tuky: 28,5g, z toho nasýtené mastné kyseliny 21g;
Sacharidy: 54g, z toho cukry 54g;
Bielkoviny: 13g;
Soľ: 0,33g.
Skladujte pri 12 - 20°C mimo slnečného žiarenia.
Po otvorení skladujte dobre uzavreté. Vyrobené v Belgicku.
Čo je vlastne čokoládová pena?? Čokoládová pena vo francúzskom origináli "Mousse au chocolat" je jedným
z najpopulárnejších francúzskych čokoládových dezertov. Jemná a nadýchaná čokoládová pochúťka je
ideálnym protipólom horúcej čokolády. Horúca čokoláda Vás zahreje v chladnej zime a vychladená čokoládová
pena Vás osvieži v horúcom lete. Prvý recepty na čokoládovú penu vyšli v tlači koncom predminulého storočia a
čokoládová pena vyrobená podľa týchto receptov pripomínala skôr puding ako dnešné pevnú, ale nadýchanú čokoládovú ...
Čokoládové pena, ako ju poznáme dnes, vznikla až oddeleným spracovaním žĺtka a bielka pri príprave peny.
Originálna francúzska "mousse au chocolat" sa pôvodne pripravovala len z horkej čokolády s obsahom
kakaa nad 70%, ale dnes sú veľmi obľúbené čokoládové peny tiež z mliečnej, bielej aj farebnej čokolády a
moderné sú čokoládové peny s rôznymi príchuťami, najčastejšie kávy a rôznych likérov.
Dodatočné parametre
Kategória: | Mousse |
---|---|
Hmotnosť: | 0.8 kg |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.