Callebaut čokoládová pena horká 800g
Kód: 3784Rýchle doručenie
Široký sortiment
Doprava zadarmo nad 100€
Sme s vami
už viac ako 10 rokov
Podrobný popis
Horká čokoládová pena Callebaut je instantná prášková zmes pre jednoduchú prípravu výbornej horkej čokoládovej peny (mousse). Obsah čokolády: 75%. Čokoládová pena Callebaut nemá na trhu konkurenciu: je to prvá instantná čokoládová pena, ktorá chutí rovnako výborne ako pravá domáca mousse a súčasne šetrí Váš čas - pripravíte ju ľahko a počas krátkej doby. Výborná chuť a štruktúra čokoládové peny z práškovej zmesi Callebaut je daná tradičným prístupom firmy Callebaut - výroba z najkvalitnejších surovín, dokonale zvládnuté výrobné procesy, najmodernejšie výrobné technológie, dôsledná kontrola a samozrejme obrovská tradície. Čokoládová pena - mousse Callebaut vyniká vďaka vysokému obsahu čokolády intenzívnou čokoládovou chuťou a jedinečnú nadýchanou štruktúrou. Vďaka nadýchanej a pritom pevnej štruktúre je ideálna nielen do pohárov, ale aj pre formovanie do kopčekov. Jedno 800-gramové balenie postačuje na prípravu cca 36 porcií (po 50 gramoch) čokoládovej peny. Nemusíte celé balenie spotrebovať naraz, vždy zmiešate s mliekom iba potrebné množstvo prášku. Príprava je rýchla a prebieha v troch krokoch:1. zmiešate instantnú zmes 800g so studeným mliekom 1000ml2. šľaháte po dobu 5 minút3. necháte 2 hodiny vychladiť a máte hotovo! Balenie: 800 gramov - stačí k príprave cca 36 porcií Obsah čokolády: 75% Zloženie: čokoláda 75% (kakaová hmota, cukor, sušené odstredené mlieko, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilka), cukor, glukózový sirup, hydrogenovaný rastlinný tuk, farba: E150D, , emulgátor: E471, stabilizátor: E340ii, emulgátor: E472a. Môže obsahovať stopy: pšenice. Nutričné hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 1881kJ/450kcal; Tuky: 20,2g, z toho nasýtené mastné kyseliny 14g; Sacharidy: 48g, z toho cukry 45g; Bielkoviny: 13g; Soľ: 0,18g. Skladujte pri 12 - 20°C mimo slnečného žiarenia. Po otvorení skladujte dobre uzavreté. Vyrobené v Belgicku. Čo je vlastne čokoládová pena?? Čokoládová pena vo francúzskom origináli "Mousse au chocolat" je jedným z najpopulárnejších francúzskych čokoládových dezertov. Jemná a nadýchaná čokoládová pochúťka je ideálnym protipólom horúcej čokolády. Horúca čokoláda Vás zahreje v chladnej zime a vychladená čokoládová pena Vás osvieži v horúcom lete. Prvý recepty na čokoládovú penu vyšli v tlači koncom predminulého storočia a čokoládová pena vyrobená podľa týchto receptov pripomínala skôr puding ako dnešné pevnú, ale nadýchanú čokoládovú ... Čokoládové pena, ako ju poznáme dnes, vznikla až oddeleným spracovaním žĺtka a bielka pri príprave peny. Originálna francúzska "mousse au chocolat" sa pôvodne pripravovala len z horkej čokolády s obsahom kakaa nad 70%, ale dnes sú veľmi obľúbené čokoládové peny tiež z mliečnej, bielej aj farebnej čokolády a moderné sú čokoládové peny s rôznymi príchuťami, najčastejšie kávy a rôznych likérov. .Dodatočné parametre
Kategória: | Mousse |
---|---|
Hmotnosť: | 0.8 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár