Vitajte na našom novom e-shope. Prosíme o vytvorenie novej registrácie aj tých zákazníkov, čo boli registrovaní na starom e-shope. Ak ste mali priradenú zľavu v starom e-shope, kontaktujte nás pre jej zaktívnenie. Ďakujeme za pochopenie a veríme, že náš vynovený e-shop sa Vám bude páčiť :-) Vaša Toptortička

AKCIA: Callebaut toping ČERVENÉ OVOCIE 1kg

Kód: 3783
Výpredaj
Značka: Callebaut
€15,90 –31 %
AKCIA: Callebaut toping ČERVENÉ OVOCIE 1kg
€15,90 –31 % €10,90 €9,08 bez DPH
Môžeme doručiť do:
26.11.2024

MINIMÁLNA TRVANLIVOSŤ DO: 22/10/2024

Detailné informácie

Rýchle doručenie
Rýchle doručenie
Široký sortiment
Široký sortiment
Doprava zadarmo nad 100€
Doprava zadarmo nad 100€
Sme s vami
Sme s vami
už viac ako 10 rokov

Podrobný popis

Lahodný toping z červeného bobuľového ovocia značky Callebaut.

Táto poleva má sladkú ovocnú chuť, tečie perfektne a má tekutú textúru, ktorá zdobí dezerty a pochúťky.

Skvelé na zdobenie dezerty, zmrzliny, palacinky, košíčky, jogurty, ako ochucovadlo a oveľa viac!

Môže byť použitý za studena a za tepla (rozpustené vo vodnom kúpeli do 35°C).

Toping sa dodáva v praktickej fľaštičke, čo umožňuje ľahké dávkovanie a podávanie s veľkou presnosťou.

Náš tip: nalejte toping na dno košíčkov/tartaletiek a zakryte krémom a získate dokonalý pôžitok

Hmotnosť: 1kg.

Zloženie: glukózový sirup (pšenica), cukor, červené ovocie (15%), voda, malinová pasta (12%), kyselina citrónová, stabilizátor: E440i, aróma, koncentrovaná šťava z čiernych ríbezlí, konzervačná látka: sorbát draselný, stabilizátorr: E450, regulátor kyslosti: E331iii.

Nutričné hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 930kJ/222kcal; Tuky: 0,1g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1g; Sacharidy: 54,1g, z toho cukry 53,8g; Bielkoviny: 0,3g; Soľ: 0g.            

Skladujte pri teplote 12-20°C.

Po otvorení uchvávajte v chladničke a spotrebujte do 4 týždňov.

Vyrobené vo Švajčiarsku.

Dodatočné parametre

Kategória: Topingy
Hmotnosť: 1.1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: