Vitajte na našom novom e-shope. Prosíme o vytvorenie novej registrácie aj tých zákazníkov, čo boli registrovaní na starom e-shope. Ak ste mali priradenú zľavu v starom e-shope, kontaktujte nás pre jej zaktívnenie. Ďakujeme za pochopenie a veríme, že náš vynovený e-shop sa Vám bude páčiť :-) Vaša Toptortička

Čokotransfer Vianočné mašle Jolly Bows

Kód: 8295
€3,30 €2,75 bez DPH
Môžeme doručiť do:
27.11.2024

Detailné informácie

Rýchle doručenie
Rýchle doručenie
Široký sortiment
Široký sortiment
Doprava zadarmo nad 100€
Doprava zadarmo nad 100€
Sme s vami
Sme s vami
už viac ako 10 rokov

Podrobný popis

- potlačová fólia na čokoládu a poťahovú hmotu 

Rozmer: 40 x 30cm. Čokotransfer skrášli každý zákusok, tortu alebo cukrové pečivo.

Čokotransfer fólia Vám umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom.

Použitie: Roztopenú čokoládu natrite na tortu/zákusok, priložte čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal čokolády), vyhlaďte bublinky a nechajte stuhnúť v chladničke. Následne odstráňte fóliu - vzor ostane otlačený na čokoláde.

ČOKOTRANSFER JOLLY BOWS F036439

Zloženie: cukor (32,8%); farbivo: E100 (25,4%); ryžový škrob (3,2%); farbivo: E172 (2,7%); emulgátor: E322 (slnečnicový) (< 1%); farbivá: E163, E172, E162 (< 1%).   Produkt obsahuje rastlinné tuky - sú to nosiče, nie je potrebné ich uvádzať na etikete podľa Nar. 1169/2011.

Môže obsahovať: VAJCIA, ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY, SEZAMOVÉ SEMENO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. 

Výživové údaje na 100g: Energia 2255kJ / 539kcal,

Tuky 36g, z toho nasýtené mastné kyseliny 23g,

Sacharidy 38g, z toho cukry 33g,

Vláknina <0,5g

Bielkoviny 16g,

Soľ 0,1g.

Hmotnosť: 18g.

Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70.0%.

Minimálna trvanlivosť do: min. 3 mesiace od zakúpenia.

Vyrobené v Belgicku.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: