Vitajte na našom novom e-shope. Prosíme o vytvorenie novej registrácie aj tých zákazníkov, čo boli registrovaní na starom e-shope. Ak ste mali priradenú zľavu v starom e-shope, kontaktujte nás pre jej zaktívnenie. Ďakujeme za pochopenie a veríme, že náš vynovený e-shop sa Vám bude páčiť :-) Vaša Toptortička

FunCakes hotová ganache - biela čokoláda 260g

Kód: 3843
€6 €5 bez DPH
Môžeme doručiť do:
26.11.2024

Detailné informácie

Rýchle doručenie
Rýchle doručenie
Široký sortiment
Široký sortiment
Doprava zadarmo nad 100€
Doprava zadarmo nad 100€
Sme s vami
Sme s vami
už viac ako 10 rokov

Podrobný popis

Predpripravená hotová ganache - ganáž z bielej čokolády.

Či už potrebujete ganache na pokrytie torty, zákuskov alebo ako náplň - vaše očakávania splní táto predpripravená poleva od firmy Funcakes 

Postačí zohriať v mikrovlnnnej rúre 1 minútu alebo nahriať klasicky vo vodnom kúpeli. V chladničke ganáž stuhne. 

1 balenie postačí na pokrytie jednej torty s priemerom 25cm alebo dvojité nalnenie torty s priemerom 20cm alebo na ozdobenie 20-25cupcakes.

Postup: 1. Ak chcete použiť na plnenie torty - stačí poriadne hmotu vyšľahať do vzdušnej ľahkej krémovej konzistencie, naplniť vrecko a plniť. 2. Ak chcete použiť ganache - na pokrytie torty zohrejte hmotu v mikrovlnke cca 1minútu pri 340W alebo v hrnci vo vodnom kúpeli  - stačí poriadne hmotu zmixovať do krémovej konzistencie a naplniť vrecko na zdobenie. Zvoliť vhodnú špičku a zdobiť.  3. Ak chcete spraviť pevný buttercream, tak v miske vymiešajte túto zmes a 150 g masla. Celé mixujte na vysokých otáčkach po dobu asi 5 minút. 

Zloženie: rastlinný tuk (palmový, bambucké maslo), cukor, sušené odstredené mlieko, smotanový prášok, emulgátor: E322 (sója), aróma.

Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 2600kJ /630 kcal; Tuky: 46g, z toho nasýtené mastné kyseliny 22g; Sacharidy: 48g, z toho cukry: 46g; Bielkoviny: 4g; Soľ: 0,1g.

Vyrobené v Holandsku.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: