Vitajte na našom novom e-shope. Prosíme o vytvorenie novej registrácie aj tých zákazníkov, čo boli registrovaní na starom e-shope. Ak ste mali priradenú zľavu v starom e-shope, kontaktujte nás pre jej zaktívnenie. Ďakujeme za pochopenie a veríme, že náš vynovený e-shop sa Vám bude páčiť :-) Vaša Toptortička

i78 bezlepková zmes BUTTER CREAM 400g

Kód: 3941
€3,90 €3,25 bez DPH
Môžeme doručiť do:
26.11.2024

Detailné informácie

Rýchle doručenie
Rýchle doručenie
Široký sortiment
Široký sortiment
Doprava zadarmo nad 100€
Doprava zadarmo nad 100€
Sme s vami
Sme s vami
už viac ako 10 rokov

Podrobný popis

Vysokokvalitná sypká zmes na prípravu tradičného maslového krému.

Bez lepku. Bez GMO, bez AZO farbív.

NÁVOD: Potrebujete: 200g Buttercream, 103ml vody a 240g masla.

Pomôcky: 1 misku, ručný mixér, špachtľa.

Postup: Vytemperujte suroviny na izbovú teplotu

1.Do misky nasypte 200g Buttercreamu a pridajte 130ml vody. Vyšľahajte a nechajte odpočítavať približne 1 hodinu.

2. Vyšľahajte 240g zmäknutého masla aspoň 2 minúty.

3. Do vyšľahaného masla pridajte polovicu odstáteho krému a poriadne šľahajte, kým sa krém absorbuje (cca 5min.).

Následne pridajte druhú polovicu odstáteho krému a šľahajte po dobu ďalších 5 minút. Dekorujte tortu, cupcakes alebo použite na výrobu krémových ruží.

Zloženie: cukor, dextróza, kokosový olej, glukózový sirup, kukuričný škrob, modifikovaný zemiakový škrob, sušené mlieko odtučnené, zahusťovadlo: E404; stabilizátor: E450, E340, regulátor kyslosti: E330, E339; arómy, mliečny proteín, emulgátor: E472a, E471.

Môže obsahovať stopy vajec, sóje a orechov.

Nutričné hodnoty v 100g: Energetická hodnota: 1711 kJ / 404 kcal;

Tuky: 3g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 2,9g;

Sacharidy: 93g, z toho cukry: 85g;

Bielkoviny: 0,9g; Soľ: 0,3g.

Hmotnosť: 200g.

Skladujte  v suchu pri izbovej teplote.

Nevystavujte teplotným zmenám a zdrojom tepla.

Vyrobené v Taliansku.

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: