Kniha "The Art of Sugarcraft"
Kód: 3017Rýchle doručenie
Široký sortiment
Doprava zadarmo nad 100€
Sme s vami
už viac ako 10 rokov
Podrobný popis
Kniha je v angličtine. Rozmery: 29 x 24,5 x 4,5cm. 520 bohato ilustrovaných strán a podrobných fotopostupov krok za krokom je rozdelených do 6 kategórií: Pečenie - odborníci zo školy pečenia naučia ako zvládnuť dokonalé koláče, torty, pečivo, plnky. Čokoláda – Mark Tilling držiteľ ocenenia „UK Majster čokolády“ naučí ako zvládnuť prácu s čokoládou, vytvoriť delikátne dezerty, dekorácie, pralinky, neodolateľné zákusky a torty ako profesionál. Cukrové umenie – objavte základné zručnosti a pomôcky, potrebné na potiahnutie torty, jedlými cukrárskymi hmotami ako je poťahová hmota, kráľovská poleva, modelovacie hmoty a hmoty na modelovanie kvetov. Táto kapitola prevedie rôznymi dekoračnými technikami. Techniky zdobenia – prehľad základných a zložitejších technik zdobenia, Vám dá istotu na vytvorenie krásnej torty, postavičky, kvetov na každú špeciálnu príležitosť. Profesionálne cukrárske umenie – naučte sa profesionálnym zručnostiam od tých najlepších odborníkov vo svojom obore Carlos Lischetti - postavičky, Eddie Spence – royal icing, Alan Dunn – cukrové kvety). Komerčné torty pre podnikanie - zoznámte sa s krokmi, ktoré treba podniknúť, aby ste svoje cukrárske hobby rozšírili na podnikania. Zabezpečte si všetky rady a informácie, ktoré potrebujete na dosiahnutie úspechu. Nájdete tu torty pre zvláštne príležitosti, svadobné torty, torty na krstiny, svadby, Vianoce, deň Matiek, ako aj neodolateľné a pôsobivé darčeky na večierky.Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár