Kotányi Kryštalický vaječný bielok 306g
Kód: 4105Podrobný popis
Kryštálový albumín je sušený vaječný bielok a dodáva pečivu požadovaný objem formou peny.
Použitie: Pena odolná voči prerezaniu: 10 g kryštalického albumínu a 20 ml vody zodpovedá 1 vajcu. Penová hmota: 4 g kryštalického albumínu a 26 ml vody zodpovedajú 1 vajcu. Pred šľahaním nechajte zmes odpočívať cez noc (približne 7 hodín).
Zloženie: kryštalizovaný kurací vaječný bielok, okysľujúce činidlo: kyselina citrónová
Výživová hodnota na 100 g výrobku: energia: 1450 kJ/341 kcal, tuky: 0,1 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g, sacharidy: 8,1 g, - z toho cukry: 8,1 g, bielkoviny: 77 g, soľ: 0 g.
Môže obsahovať glutén, vajcia, sóju, zeler, sezam, mlieko (laktózu) a horčicu.
Skladujte v suchu.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.