Vitajte na našom novom e-shope. Prosíme o vytvorenie novej registrácie aj tých zákazníkov, čo boli registrovaní na starom e-shope. Ak ste mali priradenú zľavu v starom e-shope, kontaktujte nás pre jej zaktívnenie. Ďakujeme za pochopenie a veríme, že náš vynovený e-shop sa Vám bude páčiť :-) Vaša Toptortička

Monna Lisa smotana 1l

Kód: 239
€4,90 –20 %
master martini monna lisa
€4,90 –20 % €3,90 €3,25 bez DPH
Môžeme doručiť do:
26.11.2024

Detailné informácie

Rýchle doručenie
Rýchle doručenie
Široký sortiment
Široký sortiment
Doprava zadarmo nad 100€
Doprava zadarmo nad 100€
Sme s vami
Sme s vami
už viac ako 10 rokov

Podrobný popis

BEZLAKTÓZOVÁ ŠĽAHAČKA, BEZ MLIEČNEJ BIELKOVINY.

Monna Lisa je UHT rastlinný krém, ktorý je špeciálne určený pre dekorácie.

Je sladený, má jemnú, ale pevnú konzistenciu (26,8% tuku), ktorá zaručuje vynikajúcu nášľah a stabilitu.

Vyznačuje sa lesklou bielou farbou, chuťou smotany a vanilky, môže byť ochutený a farbený podľa potreby.

Je ideálny pre precízne dekorácie cukrárenských výrobkov, pečiva, zmrzlín a mrazených dezertov.

Neobsahuje laktózu ani lepok..

Zloženie: voda, plne hydrogenizované rastlinné olej a tuky 28% (palmových jadier, repkový, slnečnicový, kukuričný a sójový v rôznych pomeroch), cukor, stabilizátory (E420ii, E464, E340ii, E412, E415), emugátory (E481, E471, E475), soľ, aróma.

Nutričné ​​hodnoty v 100g:

Energetická hodnota 1356 kJ / 328 kcal,

Tuky 29g, z toho nasýtené mastné kyseliny 28g,

Sacharidy 18g, z toho cukry 15g,

Bielkoviny 0g,

Soľ 0,2g.

Použitie: ako náhrada za živočíšnu smotanu, najmä v cukrárskej výrobe na zákusky, poháre, na výrobu šľahaných ochutených krémov a zmrzlín.

Objem: 1l.

Odporúča sa šľahať pri teplote výrobku 5 °C až 10 °C.

Skladujte pri 2 - 20°C. Po otvorení tetra paku uchovávať v chladničke a spotrebovať do 3-4 dní.

Dodatočné parametre

Kategória: Suroviny
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: