Polykarbonátová forma na čokoládu SRDCIA
Kód: 589/MA1526Rýchle doručenie
Široký sortiment
Doprava zadarmo nad 100€
Sme s vami
už viac ako 10 rokov
Podrobný popis
Forma z odolného materiálu v tvare srdiečok Ľahké "vyklepnutie" čokolády z formy. Forma obsahuje 35 srdiečok Rozmer formy: 275 x 175 mm Rozmery pralinky: 34,7 x 22 x 15mm, 8g Výroba čokoládových bonbónov je veľmi jednoduchá. Pri výrobe plných čokolád nalejeme do formy čokoládu, povrch zarovnáme cukrárskou kartou a necháme stuhnúť. Ak chceme vyrábať plnené bonbóny, musíme najskôr vyrobiť tzv. škrupinu, to predstavuje nanesenie čokolády na boky tvarovanej formy, dáme do mrazničky schladiť a pokiaľ je vrstva tenšia, nanesieme vrstvu druhú. Do vytvorenej škrupiny vkladáme požadovanú náplň - marcipán, alkoholové náplne, orieškové alebo karamelové. Záleží len na našej fantázii a chuti. Pri plnení škrupiny nezabudneme na ponechanie priestoru na zaviečkovanie cukríka – tj zaliatie náplne ďalšou vrstvičkou čokolády. Formu opäť vkladáme do chladu a po stuhnutí vyklepneme.Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár