Vitajte na našom novom e-shope. Prosíme o vytvorenie novej registrácie aj tých zákazníkov, čo boli registrovaní na starom e-shope. Ak ste mali priradenú zľavu v starom e-shope, kontaktujte nás pre jej zaktívnenie. Ďakujeme za pochopenie a veríme, že náš vynovený e-shop sa Vám bude páčiť :-) Vaša Toptortička

SC chrumkavá čokoládová glazúra Rocher- mliečna 400g

Kód: 8236
€16,90 €14,08 bez DPH
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Rýchle doručenie
Rýchle doručenie
Široký sortiment
Široký sortiment
Doprava zadarmo nad 100€
Doprava zadarmo nad 100€
Sme s vami
Sme s vami
už viac ako 10 rokov

Podrobný popis

Milujeme chrumkavosť praliniek Rocher?

Tak táto poleva je presne pre Vás! Čokoládová poleva z mliečnej čokolády s kúskami chrumkavých oriešok Vám poskytne lahodný chuťový zážitok.

Je pripravená na okamžité použitie.

Balenie 400g je ideálne na poliate jednej torty, prípadne celého srnčieho chrbáta. Môžete použiť aj na tartaletky, nanuky, či mafinky.

POUŽITIE: 1. Otvorte glazúru. 2. Zohrejte v mikrovlnke max 30sekúmd pri 750W alebo rozpustite vo vodnom kúpeli +-5min. 3. Poriadne premiešajte.

4. Polevu nalejte na koláč - použite podľa potreby.

Zloženie: mliečna čokoláda (70%), cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, sušené odstredené mlieko, emulgátor: E322 (sója), aróma, rastlinný olej (slnečnica), lieskové orechy (4%) (karamelizované), mandle (3 %) (karamelizované).

Môže obsahovať stopy: lepku, vajec, arašidov, sezamu, oxidu siričitého a siričitanov (E220-E228) v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l, vyjadrené ako SO2.

Výživové hodnoty v 100g: Energia: 2474kJ / 595kcal,

Tuky: 43g, z toho nasýtené mastné kyseliny 17g,

Sacharidy: 44g, z toho cukry 40g,

Bielkoviny: 5,4g,

Soľ: 0,93g.

Skladujte v suchu, mimo tepla a vlhka. Po otvorení skladujte pri izbovej teplote a spotrebujte do 15dní. Poleva môže byť zohriata dvakrát po sebe.

Vyrobené vo Francúzsku.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: